dilluns, 17 d’octubre del 2016

CREACIÓ D'ACTIVITATS AMB MÚSICA

Actualment les TIC juguen un paper fonamental en la nostra vida, per tant creiem que també s'han d'incloure en l'educació, fent que així els alumnes estiguin més motivats i les classes siguin més entretingudes. Hem descobert una gran varietat d'eines per a poder introduir les TIC a les aules, com per exemple els codis QR, la pissarra interactiva, APPs per a mòbil, les storytelling, ...

Com que creiem que la música i el ball són elements molt importants en l'evolució de l'infant, perquè beneficien el desenvolupament de les seves emocions i sentiments, hem buscat diversos casos en què els professors utilitzen les TIC per a realitzar les seves classes de música i de dansa (educació física). 
En primer lloc, ens ha sobtat molt un blog enfocat a la inserció de les tecnologies a les aules de música, en aquest blog hem trobat una publicació molt interessant en què el mestre explica que els nens han estudiat els instruments de percussió mitjançant una APP anomenada Ifunface. I en segon lloc, hem llegit un article en el qual s'explica que un professor fa servir el joc del just dance de la Wii perquè els alumnes, per grups, ballin utilitzant el que han après a classe, és a dir, tenir coordinació, ritme, equilibri... i ballar segons l'estil de cada dansa. Us deixem algunes APPs educatives que hem trobat interessants: My life in English, Dic-Dic, My Preschool Monsters i Math VS. Zombies.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada